Börja på Strandskolan?

Varmt välkommen att ställa ditt barn i kö till Strandskolans Montessori.

För att stå i kö till Strandskolan anmäler du ditt barn via en av länkarna i rutan till höger. När du anmält ditt barn där behöver du även gå med i Strandskolans Montessoriförening. För att göra det betalar du in 100 kr till bankgiro 5410-2926. Medlemsavgiften är per familj, betalar ni redan medlemsavgift behöver alltså inte detta göras igen. När medlemsavgiften är betald så  är barnet med i kön. Medlemsavgiften betalas sedan årligen så länge man är knuten till föreningen.

För frågor samt hjälp med anmälan och kö, vänligen kontakta Ulrica Jonsson.

ulrica.jonsson@strandskolan.org

Köregler/rutiner för antagning till Strandskolan
Vi erbjuder plats i turordning baserat på tid i kö. För information om övriga regler/rutiner ladda ner PDF.

Fråga: Hur loggar man in i elevkön?

Svar: När vårdnadshavarna loggar in elevkön för att ändra uppgifter loggar de inte in via vanliga SchoolSoft utan via länken "Logga in" i ansökningsformuläret. Härifrån kan de sedan ändra sina egna kontaktuppgifter och behöver inte gå via skolan.

Fråga: Jag har skrivit in fel år, hur ändrar jag?

Svar: Administratören på skolan är den som kan ändra startår och årskurs.

Fråga: Jag får information om vilket kö-id jag har, men vilken är min köplats?

Svar: Köplatsen kan variera eftersom barn med syskonförtur kan komma att ställa sig i kö vid ett senare tillfälle. Skolan kan därför inte svara på frågor om vilken köplats ett barn har.

Fråga: Jag har sökt till fel skola?

Svar: Vårdnadshavaren måste göra en ny ansökan till den rätta skolan. Man kan inte flytta en ansökan från en skola till en annan.

Fråga: Jag tog bort mitt barn från kön, eftersom jag skrev fel i min anmälan, nu kan jag inte ansöka igen.

Svar: Barnet ligger som inaktivt i skolans elevkö. Kontakta vår administratör (se ovan) på skolan.

Information om skolan

Här hittar du mer information om Strandskolan. Ladda ner PDF.

Anmälan till kö